cart
Валута:

header1 old

Дълга експлоатация на отоплителния панел

Продуктите с дълговълнови инфрачервени лъчи са решението, което всяко домакинство търси. Ефективност, икономичност и качествено отопление. Лесни за експлоатация, панелите не се нуждаят от поддръжка, имат дълъг живот и нисък разход за електроенергия. Спомагат за запазване на топлината в помещението дори при проветряване и отварянето на прозорец благодарение на затоплянето на стени, тавани и под.

Инфрачервеното отопление се базира на поставяне на инфрачервения панел на стената или тавана. Не се изисква никакво специално обслужване. Поставянето може да бъде направено от всеки - бързо и ефективно – панелът само се включва в контакта.

Инфрачервените панели са подходящи за магазини, ресторанти, офиси и частни жилища. Отоплителният панел може да се управлява от термостат, осигурявайки прецизен температурен контрол и високо ниво на енергийна ефективност.

Освен за основен източник на отопление, инфрачервените панели могат да бъдат използвани и през преходните сезони. Подходящи са също така за сушене на влажни стени и мазета.

Сертификати / Certificates