cart
Валута:

header1 old

Водеща технология в бранша

Технологията е тествана  в Seibersdorf Laboratory, Австрия /август 2013/. Резултатите показват, че отоплителният филм, вграден в панелите InfraHEAT ги прави 18% по-ефективни спрямо всеки друг инфрачервен панел на Европейския пазар. 

Инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT са ново поколение отоплителни уреди, най-важният елемент от които е панелът от въглероден графит полиимид и никел.

Разработени съвместно с група немски и австрийски учени, ел. отоплителните панели InfraHEAT са продукт на водещата технология в бранша с гарантирано ниво на ефективност 93%. Това означава, че 93% от отдадената топлина е във вид на инфрачервени лъчи и само 7% във вид на конвекция. При тази иновативна технология най-важното е какъв процент от генерираната топлина е инфрачервено лъчение. Колкото по-висок процент са генерираните инфрачервени вълни, толкова по-ефективно е инфрачервеното отопление.

Панелите InfraHEAT се състоят от вградени нишки въглероден графит полиимид и никел, и осигуряват по-висока икономичност, издръжливост и енергийна ефективност от конвективните ел. уреди за отопление. В сравнение с продуктите на други компании, които изполват въглеродни нишки като материал, InfraHEAT панелите се произвеждат по нова технология, която включва високо-технологично преработване на материалите и иновативни апликации. Високото качество на технологията InfraHEAT се измерва с:

  • висока повърхностна температура с възможен най-нисък разход на електроенергия;
  • равномерно разпределение на температурата по цялата повърхност на панела;
  • ниво на ефективност от ~93% водещо в сферата на инфрачервеното отопление;
  • изключителна сигурност и издръжливост.

Сърцевината на инфрачервените панели се състои от специално проектирано за целта платно от въглеродни влакна и никел, което е вградено чрез изолационен пласт между двете външни алуминиеви плочи. Тази тъкан от въглеродни влакна превръща абсорбираната ел. енергия в инфрачервени лъчи. На практика няма никаква загуба на енергия. Освен това, новоразработената технология с рефлектор гарантира, че при инфрачервените панели InfraHEAT 100% от инфрачервеното излъчване бива доставяно към предната част на панела.

Тези стойности показват, че инфрачервените панели InfraHEAT са базирани на технология с едни от най-добрите показатели за ефективност и качество в Европа.

 

"Чертаем бъдещето с най-добрите технологии!"

                                                                                           Б.Ш.

Сертификати / Certificates