cart
Валута:

header1 old

Галерия ‘Доволни клиенти’

Любомира Икономова

"Благодаря за коректността и разбирането, с което работите! Панелите не само топлят, но и внасят много уют! Желая Ви успех!"

октомври, 2015г.


Пламен Стоянов

"Благодаря на целия екип на "Пестим Енергия" за нашия нов панел InfraHEAT! Страхотен е - и изработката (включително отпечатването на картината), и безпроблемната доставка, всичко е идеално. А отоплението наистина се усеща като приятна слънчева топлина!
Желая ви успех!
"


октомври, 2015г.

Иван Тенчев

Снимки, предоставени ни от Иван Тенчев - един от многобройните ни доволни клиенти!

октомври, 2015г.

сем. Андрееви, гр. София

Миналата година сем. Андрееви от гр. София спечели Конкурса на InfraHEAT за частни домове. Като победител в конкурса, сем. Андрееви получи безплатни отоплителни уреди InfraHEAT за техния дом. Една от причините да изберем това жилище е, че в семейството има деца с астма, които не се чувстват добре при отопление с климатици. Едновременно с това, апартаментът на семейството послужи като тестов обект за замерване изразходването на енергия през зимния сезон. 

Тази седмица получихме писмо от тях. Радваме се и благодарим за добрите отзиви.

"Здравейте, г-жо Нанева,

Преди две седмици получихме окончателната изравнителна сметка за парно за 2014/2015 г.

Бяхме приятно изненадани от направената равносметка. Благодарение на панелите Инфрахийт се оказа, че разходите ни за отопление са намалели с около 30%, въпреки че уредите работеха през цялото време и температурата у дома беше 23 градуса.

Най-важното за нас обаче е, че докато ги ползвахме, децата ни не са имали респираторни проблеми. Приемете нашите най-искрени благодарности, защото ползвайки панелите за отопление, спокойно очакваме настъпващата зима.

Щастливи сме, че ни избрахте сред многото участници в конкурса, защото така се убедихме в невероятните качества на предлаганите от Вашата фирма продукти.

Сърдечни поздрави,

сем. Андрееви"


октомври, 2015г.

Неокласическо жилище, гр. София

"Избрахме InfraHEAT заради меката топлина и красивите форми, които се вписват много добре с идеята на новия ни апартамент. Изящните форми на отоплителните панели InfraHEAT се сливат с интериора на жилището."

октомври, 2014г.

Интериорни решения, гр. София

"Отоплителните панели InfraHEAT предлагат уникални възможности за интериорен дизайн."

октомври, 2014г.

Детската къща на Меги Дерм, фондация Добрите феи

"Инфраред топлина за момиченцата!

Благодарим на фирма "Пестим енергия" ООД, която беше така добра да дари топлина на децата! Бъдете здрави!"

НАШАТА ДЕТСКА КЪЩА е семейство и дом за деца лишени от родителска грижа, поверени на приемна грижа с доброволна приемна майка Меги Дерм. От какво още се нуждае този малък детски свят можете да видите на фейсбук страницата на дома.

февруари, 2014г.

Механа, гр. Стара Загора

В механа на гр. Стара Загора, клиентите се радват на топлината на панелите с дълговълнови инфрачервени лъчи InfraHEAT.

Автентична къща, с. Ичера

"Когато огънят в камината не гори, инфрачервените панели InfraHEAT излъчват топлината на живия огън."

Частен дом, Сливен

“Поръчахме картина върху панел стандартна серия. Взехме и крачета, понеже бихме желали да местим уреда от едно помещение в друго. Топлината на отоплителния панел е наистина уникална! Всички вкъщи се чувстваме много добре. Няма завихряне на прах, а навсякъде в стаята е приятно топло.”

декември, 2012

Апартамент, гр. Стара Загора

Картина върху стъклен панел.

Сертификати / Certificates