cart
Валута:

header1 old

Области на приложение

Инфрачервените отоплителни тела за външни площи имат много приложения, поради редица предимства:

  •           Работят безопасно, дори при екстремни метеорологични условия;
  •           Затоплят незабавно, след като бъдат включени;
  •           Монтират се лесно, не заемат място и са леки и леснопреносими;
  •           Не се нуждаят от консумативи, газови бутилки и прочие;
  •          Подходящи са едновременно и за открити и за закрити помещения – не отделят въглероден двуокис

Заведения, ресторанти, хотели, кафенета, дискотеки и др.

Лятото си отива, но не ви се иска да прибирате външните маси пред заведението си, инфрачервените отоплителни уреди Мо-Ел са идеално решение. По този начин ще задържите голяма част от посетителите си и в същото време ще бъдете атрактивни, благодарение на иновативния дизайн.

Производствени халета, автомивки, църкви

Много е трудно да се затопли такъв обем, какъвто представляват огромните производствени халета или храмовете и църквите. Инфрачервените нагреватели Мо-Ел позволяват лесен монтаж в близост до работното място на служителите. Това гарантира комфорта им в студените месеци, както и ниски сметки за електроенергия. Отоплителните уреди имат ниво на защита IP65, което гарантира безопасност на работа дори при наличие на прах и по-големи частици от производството във въздуха.

Зимни градини, тераси

Гаранция за комфорт и екзотика, която и цветята ви ще оценят. Любимата ви тераса вече е достъпна и през зимните дни и вечери. Уют, от който семейството и гостите ви ще бъдат възхитени.

Оранжерии, птицеферми, обори за животни

Инфрачервените отоплителни уреди Мо-Ел са перфектното решение за отопление на оранжерии, малки пиленца, както и на животни. В същото време, те служат и за осветление. Зимната продукция е много високо ценена. Целогодишният цикъл на производство гарантира увеличаване на продукцията до два-три пъти. Изкуственото осветление съкращава и времето за производство на разсад, което от своя страна води до още по-голяма икономия.

За мокри мазета, гаражи, изсушаване на строителни конструкции

Ако имате проблем с влагата електрическите отоплителни тела с инфрачервено излъчване са много подходящ помощник.

И разбира се – вкъщи!

Можете да поставите отоплителните тела Мо-Ел и у дома. Поради високата си влагозащита те са подходящи за отопление на бани и мокри помещения. 

Сертификати / Certificates