cart
Валута:

header1 old

Инфрачервени отоплителни панели InfraHEAT

Тук можете да намерите техническа информация за инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT.

Общи характеристики

InfraHEAT - Най-високо качество на достъпна цена!

Предвид малката си мощност, до 800 Вт, и начина си на работа (затопляне първо на стените, тавана, пода), инфрачервените отоплителни панели са подходящи за отопление само ...

Енергийна ефективност

Иновационната технология на панелите InfraHEAT гарантира високо ниво на енергийна ефективност – нисък разход на електроенергия и същевременно енерго-ефективно отопление с дълговълнови инфрачервени лъчи, което позволява затопляне на помещенията равномерно по височина.

Здраве

Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Общоизвестно е, че инфрачервените топлинни лъчи се използват успешно в медицината за лекуване на напрежение и възпаления. Инфрачервената топлина има положителен ефект върху имунната система и спомага за укрепването ѝ.

Естетичен дизайн на отоплителните панели

Инфрачервено отопление - дизайнерски решения

С дебелина от 1 до 2,5 cm, инфрачервените панели InfraHEAT са изключително компактни. Атрактивният естетичен вид на инфрачервените нагреватели отваря нови възможности за интериорен дизайн, без панелите да отнемат място от помещението. Предлагат се различни модели – бели панели с алуминиева рамка, панели черно стъкло, панели бяло стъкло, панели огледало и панели картини.

Дълга експлоатация на отоплителния панел

Продуктите с дълговълнови инфрачервени лъчи са решението, което всяко домакинство търси. Ефективност, икономичност и качествено отопление. Лесни за експлоатация, панелите не се нуждаят от поддръжка, имат дълъг живот и нисък разход за електроенергия.

Водеща технология в бранша

Технологията е тествана  в Seibersdorf Laboratory, Австрия /август 2013/. Резултатите показват, че отоплителният филм, вграден в панелите InfraHEAT ги прави 18% по-ефективни спрямо всеки друг инфрачервен панел на Европейския пазар. 

Инфрачервените отоплителни панели InfraHEAT са ново поколение отоплителни уреди, най-важният елемент от които е панелът от въглероден графит полиимид и никел.

Структура на панела

Сърцевината на инфрачервените панели се състои от специално проектирано за целта платно от въглеродни влакна и никел, което е вградено чрез изолационен пласт между двете външни алуминиеви плочи. Тази тъкан от въглеродни влакна превръща абсорбираната ел. енергия в инфрачервени лъчи.

Сигурност

Относно сигурността, панелите InfraHEAT са отново безспорен лидер. Всеки отоплителен панел има вградени пет защитни сензора, които го предпазват от прегряване. Структурата на панела (алуминиеви плочи в предната и задната част) гарантира 100% PE защита.

Гаранционен срок

5 години гаранция5 години гаранционен период, през който при наличието на повреда, панелът се заменя с нов. 

Ако един панел ви е служил вярно 5 години, то той най-вероятно ще продължи да го прави и през следващите 20-25 години. 

Галерия ‘Доволни клиенти’

Благодарим на всички, които ни се довериха през годините на усилен труд!

Ще се радваме да научим вашите впечатления от инфрачервените отоплителни панели! Можете да ни изпращате мнения, както и снимки на вече монтираните панели на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., които след това да публикуваме в галерията!

Сертификати / Certificates