cart
Валута:

header1 old

Hot Yoga за всеки у дома с панел InfraHEAT

infraheat

Терминът Far Infrared Hot Yoga добива все по-голяма популярност в Западна Европа, а напоследък се среща и в България. Hot Yoga студията са оборудвани с далековълнови инфрачервени отоплителни панели.

Инфрачервената светлина няма нищо общо с ултравиолетовата светлина, всъщност тя има обратен ефект – намалява фините линии и бръчки. Това е най-естественият вид предаване на топлина, който познаваме.

 

йога с инфрачервено отопление

Практикуването на йога под дълги инфрачервени лъчи, въздейства благоприятно на тялото в много направления. То много се доближава до практикуването на йога на чист въздух под Слънцето. Влагата е оптимална за здравето, тъй като няма изсушаване на въздуха. Тялото се зарежда с енергия и се освобождава от токсините. При практикуването на йога (и какъвто и да е друг спорт) под дълги инфрачервени лъчи, усилваме положителния ефект на всички ползи, които йогата носи – подобряване на гъвкавостта и подвижността на ставите, намаляване на мускулната скованост, подобряване на кръвообращението, подобряване на сърдечната функия, наламяване на стреса, подобряване тонуса на кожата, намаляване на възпаленията.

проникване на лъча

IR лъчите проникват под повърхността на кожата, като облекчават от артритни до мускулни болки, чрез подобряване на кръвообращението. Доброто кръвообращение, от своя страна спомага за снабдяването на клетките с кислород и за отпускане на мускулите. При продължителна употреба се установява подобряване на еластичността и общия вид на кожата, както и изглаждане на фините бръчки и линии.

IR infrared

Технологията, вградена в инфрачервените панели InfraHEAT е една от водещите в Европа, използвани при изграждането на такъв тип йога студиа. InfraHEAT панелите са далековълнови отоплителни уреди, които излъчват 93% от топлината си във вид на лъч. С доказана висока ефективност на излъчване и покриване на Европейските стандарти за качество и надеждност. Всеки би могъл да се снабди с такъв панел у дома и да се възползва от възможностите на Hot Yoga. 

инфрачервено отопление InfraHEAT

Сертификати / Certificates