cart
Валута:

header1 old

Контролиране по зони

Икономия на енергия

Предлаганите от нас отоплителни уреди на английския производител Tansun могат да бъдат контролирани от ключове и контролери, проектирани да отговарят на всякакви изисквания и нужди. При нужда от отопление на голям обем, най-доброто решение е зоновото отопление - затопляне на използваемите зони, без нужда от излишно използване на енергия за отопляване на целия обем въздух. Контролерите на Tansun позволяват включването / изключването на инфрачервените нагреватели и намаляват употребата на енергия  от 100% на 75% до 50%.

Tansun контролери за инфрачервени нагреватели

Дистанционно за управление на отоплители Tansun

Контролерът има вградена функция за меко стартиране, която добавя допълнителни 30% към продължителността на живота на нагревателните лампи. Лесният за използване контролен панел с леко докосване осигурява оптимален комфорт на потребителя и същевременно спестява енергия. Допълнителното дистанционно управление работи на до 6 метра, което позволява основното устройство да бъде безопасно закрепено на разстояние.

894 Tansun infrared heater remote control and holder

Превключвател по време за включване на Tansun инфрачервени нагреватели

Превключвател по време Tansun за инфрачервени нагреватели 4,0kW

Нагревателите и контролерите Tansun могат лесно да се комбинират с детектор за присъствие (PIR), а нагревателите могат да се регулират при топлинна мощност и консумация на енергия, осигурявайки максимален комфорт на потребителя и икономия на енергия. Това е идеално решение за икономия на енергия на външните нагреватели в зоните за пушене например, които не винаги са заети.

499 Tansun time lag switch 0

Приемник Tansun

Приемник Tansun 2,0kW

Приемник Tansun 6,5kW

Приемникът Tansun за стенен монтаж с функция за регулиране на димния поток. Всички инфрачервени нагреватели Tansun могат да бъдат намалени до четири предварително зададени нива: 100%, 75%, 50%, OFF.

434 2.0kW Dimmer 0435 6.5kW Dimmer 0

Сертификати / Certificates